25 en 26 december
Aanvang eerste sessie: 14:30 – 15:00
Aanvang tweede sessie: 18:30 – 19:00
ons kerstmenu wordt geserveerd met gemengde salade
friet, gebakken aardappels, mayonaise en pepersaus
Voorgerechten
Kroketjes
Bruschetta
Gambas
Pita sa Spanacem i Fetom
Canapé
Bospaddestoelen kroketjes met truffelsaus
Serranoham mousse
Gepelde gamba’s met knoflook en olijven
Filodeeg spinazie en fetakaas
Truffelaardappel – pulled eend – Mierikswortel creme
Voorgerechten
Kroketjes
Bospaddestoelen kroketjes met truffelsaus
Bruschetta
Serranoham mousse
Gambas
Gepelde gamba’s met knoflook en olijven
Pita sa Spanacem i Fetom
Filodeeg spinazie en fetakaas
Canapé
Truffelaardappel – pulled eend – Mierikswortel creme
Hoofdgerechten
Biefstuk
Pollo Cacciatore
Calamares
Boeuf Bourguignon
Porchetta
Diamanthaas
Kip – knoflook – cherrytomaat – olijven
Gevulde inktvis (gegrild) – mozzarella
Klassieke Franse Runderstoof potje
Langzaam gegaarde pork belly
Hoofdgerechten
Grand dessert
proeverij van diverse soorten
lekkernijen en ijs
€ 42,50 p.p.
Biefstuk
Diamanthaas
Pollo Cacciatore
Kip – knoflook – cherrytomaat – olijven
Calamares
Gevulde inktvis (gegrild) – mozzarella
Boeuf Bourguignon
Klassieke Franse Runderstoof potje
Porchetta
Langzaam gegaarde pork belly