25 en 26 december

Aanvang eerste sessie: 14:30 – 15:00
Aanvang tweede sessie: 18:30 – 19:00

 

ons kerstmenu wordt geserveerd met gemengde salade
friet, gebakken aardappels, mayonaise en pepersaus

Voorgerechten

Kroketjes

Bruschetta

Gambas

Pita sa Spanacem i Fetom

Canapé

Bospaddestoelen kroketjes met truffelsaus

Serranoham mousse

Gepelde gamba’s met knoflook en olijven

Filodeeg spinazie en fetakaas

Truffelaardappel – pulled eend – Mierikswortel creme

Voorgerechten

Kroketjes

Bospaddestoelen kroketjes met truffelsaus

Bruschetta

Serranoham mousse

Gambas

Gepelde gamba’s met knoflook en olijven

Pita sa Spanacem i Fetom

Filodeeg spinazie en fetakaas

Canapé

Truffelaardappel – pulled eend – Mierikswortel creme

Hoofdgerechten

Biefstuk

Pollo Cacciatore

Calamares

Boeuf Bourguignon

Porchetta

Diamanthaas

Kip – knoflook – cherrytomaat – olijven

Gevulde inktvis (gegrild) – mozzarella

Klassieke Franse Runderstoof potje

Langzaam gegaarde pork belly

Hoofdgerechten

Grand dessert

proeverij van diverse soorten
lekkernijen en ijs

€ 42,50 p.p.

Biefstuk

Diamanthaas

Pollo Cacciatore

Kip – knoflook – cherrytomaat – olijven

Calamares

Gevulde inktvis (gegrild) – mozzarella

Boeuf Bourguignon

Klassieke Franse Runderstoof potje

Porchetta

Langzaam gegaarde pork belly